Zeci de barbati, ucisi intr-un mod brutal pentru ca ar fi spioni. Cum i-au executat jihadistii de Sarbatoarea Sacrificiului

Ultima actualizare: 16-09-2016 07:41
executie ISIS

ISIS a sarbatorit una dintre cele mai importante sarbatori musulmane printr-un ritual socant.

Adeptii ISIS au legat mai multi prizonieri de carlige intr-un abator, apoi i-au macelarit ca pe niste animale si le-au taiat gatul, intr-un clip socant cu noua serie de executii.

Victimele erau acuzate ca ar fi facut spionaj pentru SUA, asa ca militantii ISIS i-au executat fara mila intr-un abator din nordul Siriei. Acesta a fost modul socant in care jihadistii au celebrat Sarbatoarea Sacrificiului.

Clipul contine un colaj cu imagini care ar trebui sa reprezinte misiuni de spionaj si este folosit pentru a face de ras serviciile secrete americane, incluzand chiar si imagini din blockbusterul Mission Impossible: Rogue One, cu Tom Cruise, scriu cei de la Daily Mail.

La un moment dat, unul dintre calai, care este imbracat in alb, cara doi prizonieri agatati de bratele sale. Clipul este considerat cel mai socant de pana acum dintre cele publicate de catre gruparea terorista.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO