Viteza a distrus o familie din Sibiu. Tată și fiică morți după ce au ajuns pe contrasens


Ultimul update: Joi 07 Februarie 2019 09:32
Data publicarii: Joi 07 Februarie 2019 07:31
Categorie: Stiri Socante
accident sibiu

Viteza a distrus o familie seară pe un drum din județul Sibiu. Un șofer de 45 de ani și fiica lui, de 20 de ani, au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a izbit un alt vehicul.

Soția bărbatului și o altă fiică a celor doi au fost grav rănite. La spital a ajuns și celălalt conducător auto, care circula regulamentar.

Şoferul de 45 de ani se afla în maşină cu soţia şi cele două fete ale lor - de 20, respectiv 16 ani. Familia, de loc din Sighişoara, se îndrepta către casă. Dar în oraşul Dumbrăveni, din judeţul Sibiu, bărbatul a pierdut controlul asupra volanului, a ajuns pe celălalt sens de mers şi a izbit violent o autoutilitară. În urma impactului, faţă de 20 de ani şi tatăl ei au murit.

Soţia bărbatului şi cealaltă fiică au suferit răni grave şi au fost transportate la spitalul din Mediaş.

De ajutor a avut nevoie şi şoferul autoutilitarei - un bărbat în vârstă de 61 de ani din Alba. După ce a fost descarcerat de pompieri, a ajuns în grijă medicilor.

Marius Cuciorovschi, Biroul Drumuri Naţionale: "Accidentul rutier s-a produs pe fondul nereducerii vitezei de deplasare într-o curbă la dreapta, autoturismul înmatriculat în Mureş nu reduce viteza în curbă, pătrunde pe sensul de mers şi intră în coliziune frontală cu autoutilitara."

În accident a fost implicată şi o a treia maşină, dar cei aflaţi în autoturism au scăpat teferi.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO