Visa la o noapte S&M cu o tanara frumoasa si experimentata. Ce a descoperit cand i-a sunat la usa

05-11-2012 16:33

Sadomasochism

Un barbat din Germania care si-a dorit sa traiasca o experienta sexuala inedita a avut surpriza vietii lui cand a sunat la usa tinerei experimentate in sadomasochism. Si nu a fost tocmai placuta!

Michael Kollar a avut "placerea" sa descopere cel mai intim secret al frumoasei domnisoare, si anume ca este barbat.

Barbatul vrea sa il dea acum in judecata pe transexualul care isi spune "Lady Gina", pentru vatamare corporala si constrangere sexuale.

"In conversatia pe care am avut-o pe internet, Lady Gina m-a asigurat ca este cat se poate de reala si femeie. Cand am ajuns acolo am gasit un barbat. Am fost retinut, impins pe scari si era sa fiu inchis intr-o celula", a declarat barbatul de 30 de ani pentru The German Herald, citat de huffingtonpost.com.

Kollar a fugit intr-un restaurant din apropiere si l-a rugat pe patronul acestuia sa il ajute.

"Eram pe punctul de a inchide, cand a venit in restaurant intr-un tricou si cu pantalonii in vine. M-a rugat sa sun la politie", a patronul restaurantului.

Exista insa diferente majore intre versiunea lui Kollar si cea a transexualului Uwe Bayer.

"Procesul mi-a provocat un soc. Lucrurile nu s-au intamplat asa. Reclamantul stia ce urma sa se intample", a spus Bayer.

Barbatul, in varsta de 50 de ani si tatal a doua fete, lucreaza ca si comediant, dar este si agent de casting pentru filme XXX.

Avocatul lui Bayer nu neaga ca acesta l-a retinut in locuita pe Kollar, insa insista ca era parte din jocul sexual.

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO