Violul ca terapie. O lesbiana din Africa de Sud a fost abuzata pentru a fi "vindecata"

Ultima actualizare: 16-09-2012 08:21
violata in Africa de Sud

Batuta, violata si injunghiata de 25 de ori – asa a sfarsit o femeie care lupta pentru drepturile lesbienelor din Africa de Sud, crima infioratoare care a starnit valuri de indignare.

Insa, la doi ani dupa aceasta tragedie, guvernul nu a facut nimic ca sa stopeze actele de violenta extrema indreptate impotriva persoanelor care au aceasta orientare sexuala. Statisticile spun ca, saptamanal, zece femei sunt violate pentru a fi “vinecate” de homosexualitate.

Una din ultimele victime, Zukiswa Gaca, o tanara de 20 de ani, a vrut sa se sinucida dupa ce a indurat umilinte greu de imaginat, pe care inca foarte multe persoane din aceasta tara le considera metode de terapie.

Locuri in care pentru ele VIOLUL e o DATORIE! Cinci tari din lume in care femeile n-au niciun drept

Intr-o seara, tanara a iesit in oras cu cativa prieteni. Pentru ca a refuzat avansurile unui barbat, a fost atacata cu salbaticie si violata pana a fost lasata aproape inconstienta. Agresorul ei a abandonat-o apoi pe linia ferata.

Femeia a reclamat fapta la politie, dar nimeni nu a facut nimic pentru a-l pedepsi pe agresorul ei. Toata aceasta situatie a adus-o la capatul puterilor si a incercat sa se sinucida de mai multe ori. Tanara este in viata doar datorita prietenilor care ii sunt aproape.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO