Violențe în traficul din București. Șofer ucis în urma unui scandal, iar altul înjunghiat

Dată publicare: 05-10-2017 17:03
Dată actualizare: 09-10-2017 13:31


Două incidente violente petrecute în stradă demonstrează cât de înverşunată este atitudinea şoferilor în traficul din Bucureşti.

Un bărbat a fost ucis în urma unui conflict, iar un altul care încerca să între cu betoniera pe o stradă îngustă a fost injunghiat de mai multe ori.

Agresorii au fost arestaţi preventiv.

Primul incident şi cel mai grav, s-a petrecut la intersecţia străzilor Buzoieni cu şoseaua Alexandriei din sectorul 5 al Capitalei. După o şicană în trafic doi şoferi - unul de 50 altul de 25 de ani s-au luat la harţă.

Plin de furie, un tânăr şi-a lovit victima cu toată puterea iar aceasta s-a prăbuşit la pământ. În urma loviturii s-a izbit puternic cu capul de asfalt şi a rămas inconştient.

Din păcate, bărbatul s-a stins la spital după 10 zile de spitalizare.

Un alt incident sângeros s-a petrecut pe o altă stradă din sectorul 3. Martorii povestesc că şoferul unei betoniere a fost agresat în trafic de doi necunoscuţi. Se pare că cei doi erau nemulţumiţi că autospeciala depăşea gabaritul străzii.

Colegii şoferului spun că totul s-a petrecut după ce au turnat o placă la acea clădire aflată în constructie pe o stradă alăturată. Când au văzut ce se întâmplă au cerut ajutor la 112.

Unul dintre agresori l-a înjunghiat de mai multe ori pe şofer în zona umărului. Aceeaşi cameră de supraveghere îi surprinde apoi pe cei doi bătăuşi fugind de la faţa locului.

Din fericire, tânărul a supravieţuit atacului şi se reface încet la spital. Poliţiştii i-au identificat repede pe agresori şi i-au prins. Pe unul din ei au pus mâna chiar în timp ce încerca să fugă din ţară.

Psihologii pun acest tip de violenţă pe seama lipsei de educaţie şi atrag atenţia că şi o persoană calmă poate să ajungă în astfel de situaţii.

Dacă vorbim de o persoană care se stăpâneşte e posibil ca la un moment dat să izbucnească. Acest tip de violenţă e tipică pentru o persoană care are un grad de agresivitate. Dacă îi vezi coborând din maşină poţi să te aştepţi că o să fii şi lovit.


VIDEO PROTVPLUS.RO