Violată timp de 10 ani de propriul frate. Fata din Brăila a ținut un jurnal al ororilor trăite

Ultimul update: Marti 10 Aprilie 2018 18:31
Data publicarii: Marti 10 Aprilie 2018 18:21
Categorie: Şocant
victima mamaia

Un tânăr de 27 de ani, din județul Brăila, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, după ce acesta și-a violat sora cu șapte ani mai mică de sute de ori în decursul a 10 ani.

În toată această perioadă, fata a consemnat într-un jurnal toate abuzurile la care a fost supusă. Judecătoria Brăila l-a condamnat, pe 16 februarie, pe Mădălin Stoian (27 de ani) la cinci ani de închisoare cu executare pentru viol. Decizia a fost atacată cu apel, primul termen în proces urmând să aibă loc la Curtea de Apel Galați pe 11 aprilie, relateazî reporterntv.ro.

Tânărul a ajuns în atenția polițiștilor după ce tatăl său le-a predat anchetatorilor un jurnal scris de fiica sa, Ionela, acum în vârstă de 20 de ani, în care le povestește coșmarul pe care l-a trăit timp de 10 ani. Fata a fost obligată de fratele său să întrețină de nenumărate ori raporturi sexuale orale, normale și anale. Încă de când avea 7 ani, fratele său o obliga să se uite la filme cu conținut sexual explicit. I-a cerut apoi să întrețină un raport sexual oral, iar după un timp a făcut sex normal cu copila, în pofida rugăminților ei de-a se opri.

“La câteva zile, inculpatul a forțat-o din nou pe sora sa să întrețină un nou raport sexual, situația repetându-se contrar voinței persoanei vătămate, după bunul plac al inculpatului, în momentele în care părinții nu erau acasă”, se menționează în rechizitoriu.

După câteva săptămâni, Mădălin S. a obligat-o pe sora sa să întrețină raporturi sexuale anale, iar de atunci a folosit-o ca pe un simplu obiect sexual. La un moment dat, nici nu se mai ascundea, fiind surprins odată de o verișoară când își sodomiza sora chiar în casa bunicilor, dar nu a părut să-l deranjeze prea mult.

Bărbat acuzat că a acostat pe stradă o tânără de 17 ani pe care a ameninţat-o şi a violat-o, reţinut

“Raporturile sexuale au continuat în aceeași manieră, acestea având loc fie pe perioada zilei, când părinții erau plecați la muncă, fie în timpul nopții, inculpatul profitând de faptul că părinții dormeau și aveau intrări separate. Pe fondul acestor abuzuri, inculpatul a devenit din ce în ce mai autoritar, amenințând-o pe sora sa cu acte de violență “dacă va relata cuiva cele întâmplate”. Cu timpul, inculpatul a început să controleze tot ceea ce făcea sora sa, inclusiv discuțiile purtate de aceasta pe Facebook, cerându-i să șteargă anumite postări, în caz contrar lovind-o și amenințând-o. Totodată, a început să-i impună felul în care să se îmbrace, solicitându-i acesteia să i se adreseze cu sintagma ”șeful meu”. Victima a menționat că inculpatul o folosea pur și simplu după bunul plac”, susține procurorul de caz în actul de acuzare.

În septembrie 2015, tânăra de 20 ani a decis să pună capăt celor 10 ani de sclavie sexuală și s-a mutat la un băiat pe care îl cunoscuse pe o rețea de socializare. Înainte de a pleca de acasă, i-a lăsat tatălui său un jurnal cutremurător, în care a consemnat fiecare moment de groază, durere și rușine pe care l-a trăit în acești ani de abuzuri sexuale.

Tatăl său i-a anunțat dispariția la Poliție, dar le-a predat oamenilor legii și jurnalul.

Tânăra își structurase jurnalul pe trei capitole (”frate”, ”părinți” și ”ani din copilărie”), iar cele consemnate vorbesc de la sine: “Având un frate mai mare, ar trebui să te protejeze, nu să te facă să suferi. Când acel frate care te bate fără să greșești și abuzează de tine de la 6 ani și până la 17 ani... Care îți distruge viața și spune că îți vrea binele. Care e frate doar în scris și pe la spate te abuzează sexual sau te atinge peste tot. Te bate, te sperie, te amenință - acesta e frate sau un gunoi?” “La 25 de ani (fratele - n.r.) te controlează, are fantezii cu propria soră și te amenință cu moartea dacă spui ceva. Dacă are chef, te folosește ca pe un sac de box... Un Demon e prea puțin spus, ești un gunoi ratat!. Uneori, stau cu frică seara, să nu mor sau altceva... Și părinții cum pot gândi ca iarna (fratele - n.r.) să stea cu mine în aceeași cameră și în același pat! Nu au minte!”.

Mădălin S. a recunoscut că și-a abuzat sora, dar susține că adolescenta venea de bunăvoie la el ca să-i permită accesul la Internet sau ca să poată ieși în oraș. A picat însă testul cu detectorul de minciuni și, după doi de cercetări, polițiștii l-au trimis în judecată pentru viol.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

victima mamaia Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: reporterntv.ro

Bărbat din Codlea, arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi violat o minoră pe care a acostat-o pe stradă

Bărbat din Codlea, arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi violat o minoră pe care a acostat-o pe stradă

Bărbat acuzat că a acostat pe stradă o tânără de 17 ani pe care a ameninţat-o şi a violat-o, reţinut

Bărbat acuzat că a acostat pe stradă o tânără de 17 ani pe care a ameninţat-o şi a violat-o, reţinut

VIDEO PROTVPLUS.RO

observatorbn.ro

O femeie a murit într-un accident în Bistrița Năsăud. În mașină se afla și un copil de 10 luni

Minoră din Iași, păcălită de un coleg. Şi-a tăiat venele după ce a avut relații intime cu sute de bărbaţi

Frații care i-ar fi ucis pe cei doi paznici ar avea legătură cu o crimă din Germania. Rezultatul testului poligraf

Momentul în care o fetiță este atacată de un vultur. Pasărea a crezut că este prada sa. VIDEO

Un bărbat s-a sinucis din cauza singurătăţii. Soția și copiii l-au părăsit

O femeie a murit după ce a fost lovită și târâtă de o mașină. În zonă nu sunt trotuare

Accident Timpuri noi

Accident în lanț într-o intersecție din Capitală: „Zice că n-a văzut semaforul”

Ipotezele anchetatorilor în cazul celor doi paznici găsiți morți. Frații suspectați de crimă, reținuți

Tânără proaspăt divorțată, violată în locuința părinților de un recidivist

Fetiță de 2 ani, din Vaslui, moartă după ce a băut otravă pentru purici. Greșeala făcută de bunică

Primele imagini cu suspecții principali în cazul morții celor doi paznici. Rezultatul autopsiei

Scene șocante filmate la un târg din Argeș. Cai, bătuți cu sălbăticie de stăpâni