VIDEO. Momentul în care un bărbat este lovit cu o bâtă în cap de un tânăr fără adăpost. Victima, la un pas de moarte

Ultima actualizare: 27-01-2020 14:05

Scene de o violentă extremă s-au petrecut pe o stradă din Galaţi. Un bărbat de 48 de ani a ajuns în stare critică la spital după ce a fost atacat cu o bâtă. Medicii îi dau puţine şanse de supravieţuire.

 

După 24 de ore de căutări, suspectul - un tânăr de 26 de ani, a fost găsit de poliţişti şi dus la audieri.

 

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum între cei doi pare să existe un conflict verbal, însă, la un moment dat, ajung în mijlocul străzii şi se încaieră. Atunci, victima este lovită cu o bâtă în cap şi cade secerată.

Localnicii povestesc că bărbaţii implicaţi în conflict ar trăi pe străzi şi îşi fac veacul pe lângă containerele din cartier.

Localnic: "I-a dat cu un fier sau cu un lemn. Ăla a căzut jos, i-a curs sânge din cap, cineva a anunţat. Vedeam şi noi cum îi făcea resuscitarea acolo în maşină şi alţi poliţişti căutau obiectul, probabil, cu lanternă pe aici prin grădină."

Localnic: "Am auzit că unul l-ar fi pocnit pe altul cu o rangă-n cap."

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, iar medicii se luptă acum să îl ţină în viaţă.

Dr. Ionuț Băneșanu, Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi: "Un traumatism craniocerebral destul de grav, un traumatism toracic. În momentul de fata prognosticul este rezervat. El este intubat şi ventilat mecanic."

Agresorul a fost identificat de poliţişti şi dus la audieri. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, fără adăpost.

Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: "În această cauză a fost întocmit un dosar penal având ca obiect infracţiunea de lovire sau alte violente."

În funcţie de evoluţia stării de sănătate a ranitului, încadrarea juridică a faptei ar putea fi schimbată în următoarele zile.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO