VIDEO. Si-a aruncat copiii pe geam, ca sa nu arda de vii. Decizia cutremuratoare a unei mame

Ultima actualizare: 01-09-2012 04:50
Bloc, femeie arunca bebelusul

Ashley Brown, o mamica din Georgia, Statele Unite, a fost nevoita sa ia o decizie care ar cutremura orice parinte. Ca sa-si salveze copiii din incendiul care ameninta sa-i arda de vii, sigura ei solutie a fost sa-i arunce pur si simplu de la geam.

Potrivit Daily Mail, cand incendiul le-a cuprins apartamentul, situat la etajul 3, femeia si-a luat copiii si s-a dus cu ei langa geam.

Cum flacarile deveneau tot mai amenintatoare, a luat in brate baietelul de doar 6 luni si l-a scos pe fereastra, ca sa nu se sufoce din cauza fumului.

Spre norocul ei, mai multi vecini reusisera sa iasa in curtea blocului, iar unul dintre ei i-a strigat sa arunce bebelusul pe geam, promitand ca il va prinde in brate.

Dupa cateva clipe de indoieli chinuitoare, femeia si-a dat seama ca asta era singura salvare si l-a aruncat pe micutul James, de doar 6 luni, in bratele barbatului.

Apoi a trebuit sa-si salveze in acelasi mod fetita de 3 ani. A legat-o cu o funie in jurul bratelor si taliei si a coborat-o pe geam, de la etajul 3. Un martor a filmat cu telefonul mobil aceste scene cutremuratoare.

Din fericire, nimeni nu si-a pierdut viata in incendiu si nici nu au existat personae ranite. Copiii au fost dusi la spital pentru consultatii, dar nu au avut nevoie de ingrijiri medicale.
 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO