VIDEO. Cine este tânăra care a transmis LIVE momentul în care a murit într-un accident

Dată publicare: 13-01-2020 14:43
Dată actualizare: 13-01-2020 23:04


Accident

Un accident grav a avut loc duminică seară la Craiova, în urma căruia o tănără de 25 de ani a decedat. Femeia a transmis tragedia LIVE, pe Facebook.

UPDATE: Tânăra care a murit în accidentul din Craiova este din localitatea Siliştea Crucii, judeţul Dolj, potrivit presei locale. În momentul tragediei era împreună cu o prietenă în maşina condusă de un tânăr de 25 de ani din Craiova.

Ambele tinere făceau live pe Facebook în clipa în care şoferul când şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un stâlp de electricitate. ÎN LIVE-ul de pe Facebook se poate auzi cum una dintre fete îi strigă şoferului: „Bă, condu ca lumea!" imediat înainte de impact. 

 

Tânăra a fost grav rănită după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp de electricitate, relatează GDS.ro.

 

„Un tânăr de 25 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe pasaj, a pierdut controlul volanului, lovind un stâlp de susținere a rețelei electrice, în dreptul fostei clădiri a CEZ”, a anunțat IPJ Dolj.

Tânăra a fost resuscitată de SMURD la fața locului și transportată la Spitalul de Urgență Craiova, unde murit ulterior.

Alături de tânără, la spital au mai ajuns șoferul și o altă pasageră, despre care nu se știe în ce stare se află în prezent.

„Din păcate, tânara a decedat. În cadrul dosarului penal se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă”, a precizat IPJ Dolj.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO