VIDEO. Farsa care a scandalizat Statele Unite. Cazurile de canibalism, ironizate:"E doar inceputul!"

Dată publicare: 04-06-2012 10:16
Dată actualizare: 10-08-2012 01:08


Farsa zombie

Un clip cu o farsa zombie este extrem de criticat pe internet, fiind considerat atat insensibil, cat si periculos, avand in vedere atacurile canibale asupra oamenilor strazii din Miami, inregistrate in ultima vreme.

Imaginile il arata pe un tanar care pretinde ca e zoombie, imbracat cu o camasa sfasiata si cu pete rosii, alergand spre oameni, pentru a-i speria.

Clipul incepe cu urmatorul mesaj: "Sambata, 26 mai 2012, un barbat gol manca fata unui alt barbat gol, in centrul orasului Miami. Barbatul a continuat sa manance si dupa venirea politistilor, asa ca politistii au fost nevoiti sa traga asupra canibalului, pana cand acesta a decedat... Nu s-a terminat, este doar inceputul!".

"Are noroc ca n-a fost impuscat", sunt de parere mai multe persoane care au vazut farsa. Autorul ei a fost totusi alergat de un grup de tineri, care si-au dat seama ca nu este de fapt zombie.

La 10 ani, o fetita din Columbia a devenit mama. Barbatul care a lasat-o insarcinata NU poate fi pedepsit dintr-un motiv incredibil

Violenta la gradinita. Uite ce in ce hal a fost batuta si invinetita o fetita de 3 ani din SUA

Gestul incredibil cu care o fetita de 2 ani si-a salvat mama de la moarte

Medicii nu au stiut ce sa spuna - exista doar 10 femei ca ea in toata lumea. Afla ce o face atat de speciala

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO