Viata lor de vis s-a distrus in 72 de ore. Ce au patit dupa ce ea si-a cumparat rochia de mireasa

Ultima actualizare: 27-09-2012 14:55
James Hill

Anastasia Newman se pregatea pentru cea mai fericita zi din viata ei. Tocmai isi gasise rochia de mireasa perfecta si numara lunile pana la ziua nuntii cu James Hill, un caporal din armata britanica.

Lucrurile insa s-au schimbat dramatic la numai 78 de ore de la clipa in care Anastasia si-a cumparat rochia de mireasa, scrie Daily Mail.

Totul se intampla in luna octombrie a anului 2009, cand Anastasia isi aminteste ca a primit vestea care i-a distrus viata.

James, viitorul ei sot, tocmai fusese ucis in Afganistan, unde se afla pentru 6 luni in a doua, si spera el, ultima misiune pe taramul talibanilor.

Din 2009 si pana in prezent, Anastasia a incercat sa afle un raspuns la intrebarea: "Cum de a fost ucis in zona bazei militare?"

Din partea oficialilor militari, fata a primit un raspuns cel putin evaziv la inceput, "a afost un accident de razboi", pentru ca apoi sa afle ca zona nu era securizata in niciun fel.

"A trebuit sa-l ingropam fara sa stim cauza mortii sale. Asta a fost cea mai grea parte. Ne-am dat seama ca nu va fi niciodata linistit pana cand nu vom afla motivul", a declarat tanara de 23 de ani, pentru Daily Mail.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO