"Va scuip fata de clovni". Scrisoarea sfidatoare a unui barbat condamnat la moarte

Ultima actualizare: 28-04-2012 03:46
Danny Robbie Hembree

A fost gasit vinovat pentru uciderea cu sange rece a unei tinere de numai 17 ani in 2009, iar in timp ce se afla in arest a recunoscut si ca a mai omorat inca doua femei.

Acum, in timp ce isi asteapta ziua executie, a trimis o scrisoare mai mult decat sfidatoare catre un ziar din Carolina de Nord.

“Simt ca lumea trebuie sa afle despre viata mea de gentleman pe care o duc aici, o viata de tihna. Ma uit la televizor, citesc, dorm atunci cand vreau, manaca de trei ori pe zi numai mancare buna. Sunt un barbat care isi accepta pedeapsa primita nedrept si sunt pregatit sa-l intalnesc pe Dumnezeu. Sufletul meu e curat. Nu sunt ca voi lasilor, nu ma incadrez in acest sistem las. Omorati-ma daca puteti, fraierilor”, scrie criminalul

Rad de fetele voastre de clovni si va scuip atat pe voi, cat si sistemul vostru judiciar. Autoritatile din Carolina de Nord m-au condamnat la moarte, dar nimic nu e asa cum pare”, mai scrie Danny Robbie Hembree.

Familia tinerei de 17 ani este de-a dreptul socata de felul in care ucigasul fetei isi traieste ultimele zile din viata.

Ne-a omorat copilul, iar acum sta in inchisoare si isi bate joc de noi si de durerea noastra”, a declarat tatal fetei.


 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO