Un vasluian și-a ucis tatăl pentru banii de țigări, apoi și-a sunat un prieten


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 13 Iulie 2018 16:31
Categorie: Stiri Socante

Dramă teribilă într-o familie din judeţul Vaslui. Un bărbat de 38 de ani şi-a ucis tatăl şi acum este căutat de poliţişti.

Suspectul a fugit după ce l-a înjunghiat pe părintele său şi l-a lăsat apoi în agonie. Cei doi se certau adesea de la banii pentru ţigări, spun vecinii. După crimă, fiul şi-a sunat un prieten şi i-a spus că îşi va lua viaţa.

Tatăl, de 64 de ani, şi fiul locuiau împreună. Nu aveau venit şi pentru a supravieţui munceau cu ziua pe la vecini. Însă când rămânea fără ţigări, băiatul se enerva pe tatăl său şi îl luă la bătaie, spun sătenii.

În cursul nopţii, oamenii au auzit scandal în curtea celor doi, însă nu au intervenit şi au sperat să se liniştească.

Dimineaţa, un vecin a mers să îl cheme pe bărbatul de 64 de ani la prășit, însă a văzut picături de sânge în faţa casei şi s-a întors să cheme ajutoare.

S-a întâlnit pe drum cu un sătean care i-a spus, îngrijorat, că tânărul i-a mărturisit la telefon că şi-a înjunghiat tatăl şi că vrea să se spânzure.

Martor: “Ne-am dus amândoi. El s-a uitat pe geam şi l-a văzut. Mi s-au muiat picioarele. Păcat de omul ăsta. Mai bea şi el, dar muncea, era cuminte. Fiul era toată treaba. Cum bea, cum urla.”

Oamenii au sunat la 112 şi un echipaj de la ambulanţă a sosit în zonă, însă pentru victimă era prea târziu. Murise de câteva ceasuri.

Vecină: “Ar fi băut şi s-au certat de la ţigări. El când nu avea ţigări, de la ţigări se certau. Dădea pe ţigări, pe băut, tot ce făcea cu ziua. Pentru asta să îşi omoare tatăl?”

Vecină: “Am auzit cearta la 12 noaptea. dar nu credeam că se va ajunge la asta. Când m-am dus dimineaţa, uşa încuiată, m-am uitat pe geam şi l-am văzut jos.”

Nelu Enache, rudă: “Ei au mai avut episoade cu bătăi, dar nu aşa.”

Sub îndrumarea unui procuror-criminalist, poliţiştii au început cercetările și încearcă să dea de urma tânărului bănuit că şi-a ucis tatăl.

VIDEO PROTVPLUS.RO