Un vasluian și viitorul său ginere au violat 4 rude. Una dintre victime este gravidă

×
Codul embed a fost copiat

Întâmplări greu de conceput într-o familie din judeţul Vaslui. Doi bărbaţi, mai precis un tată şi viitorul său ginere, au fost arestaţi pentru viol.

Cei doi au abuzat sexual patru din fiicele bărbatului mai vârstnic, toate victimele având diferite grade de dizabilităţi psihice.

Trei sunt minore, iar cea mai mare, de 20 de ani, este însărcinată în patru luni.

Bărbatul de 50 de ani şi soţia sa au împreună 9 copii. În urmă cu câteva luni, în casa familiei s-a mutat şi iubitul fetei de 20 de ani, un bărbat de 48 de ani.

Sătenii spun că de atunci, tatăl feţelor şi viitorul ginere o ţineau numai în chefuri, în sat. Iar când se întorceau acasă, tatăl îşi snopea nevasta în bătaie şi o agresa sexual în faţa copiilor. Sătulă de bătăi, femeia de 40 de ani şi-a luat unul dintre copii şi a plecat la mama ei, într-un sat vecin. Ulterior, cei doi bărbaţi le-au violat pe fetele în vârstă de 14, 16, 17 şi 20 de ani.

Citește și
ancheta viol suceava
Sentinţa celor 4 ce au violat o femeie în faţa soţului. Unul şi-a abuzat colegul de celulă
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Un frate al fetelor, de 18 ani, i-a surprins în timpul orgiei şi le-a spus vecinilor care au anunţat autorităţile. Comunitatea întreagă este în stare de şoc. Mai ales că, spun oamenii, tatăl care şi-a abuzat fiicele mergea adesea la biserică, la slujbe.

Mama fetelor spune cu amărăciune, că întreaga familie era terorizată de sotu sau, care a devenit de nestăpânit de când a căpătat un partener de fărădelegi.

Mama fetelor: "Eu eram la mama. El cu ginerele a violat fetele. Bea mult, foarte mult, foarte mult, ştie lumea. În ultima vreme nu dădea nici mâncare la copii."
Reporter: "Vă lovea?"
Mama fetelor: "Da, păi de asta am plecat la mama cu o fetiţă."

Localnică: "Nu avem cuvinte să vorbim aşa ceva. Un om să-şi bată joc de copilul său. El era omul bisericii. Venea la biserică cu copiii de mână, cu nevasta. Nu credeam aşa ceva. îl vedeam mereu la biserică."

Trei dintre fete, cele sub 18 ani, au fost duse într-un centru de protecţie pentru câteva zile, şi au fost consiliate psihologic. Sora lor mai mare, gravidă în 4 luni, primeşte îngrijiri la Psihiatrie.

Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DPC Vaslui: "După ce s-a dispus măsură arestului pt cei 2 agresori, minorele au revenit în familie, însă situaţia lor şi a celorlalţi 3 fraţi va fi monitorizată de către reprezentanţii direcţiei în colaborare cu autorităţile locale."

Sătenii spun că că şi fratele bărbatului de 50 de ani a stat în puşcărie mulţi ani. după ce şi-a violat fiicele. Acum, povestea se repeta într-un mod dureros.

Localnică: "Nu e bine ce e făcut, să fie pedepsit. Îl pedepseşte Dumnezeu!"

Localnic: "E inuman, nu se poate numi familie de oameni. Se ducea la biserică probabil pentru bani."

Cei doi agresori au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile şi vor fi judecaţi pentru viol.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Un temut criminal în serie, executat după 35 de ani. Ce le făcea victimelor
Un temut criminal în serie, executat după 35 de ani. Ce le făcea victimelor

Un criminal în serie american a fost executat joi în Florida, la 35 de ani după ce a violat şi ucis cel puţin opt tinere în regiunea Tampa

Sentinţa celor 4 ce au violat o femeie în faţa soţului. Unul şi-a abuzat colegul de celulă
Sentinţa celor 4 ce au violat o femeie în faţa soţului. Unul şi-a abuzat colegul de celulă

Sentinţă în cazul celor 4 bărbaţi din Suceava care au violat o femeie sub ochii soţului ei, în urmă cu 2 ani.

Cinci români au fost condamnați după ce au violat o tânără în grup, în Marea Britanie
Cinci români au fost condamnați după ce au violat o tânără în grup, în Marea Britanie

Cinci români au fost condamnați la câte zece ani de închisoare după ce au violat în grup o tânără, într-un parc din Marea Britanie și au filmat atacul cu telefoanele mobile.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.