Un tata din India, acuzat ca l-a mutilat si ucis pe presupusul violator al fiicei lui de 14 ani. Planul pus la cale de barbat

Ultima actualizare: 07-11-2014 06:41
viol

Autoritatile din India se confrunta cu un nou caz de razbunare violenta dupa un viol, relateaza Huffington Post.

Un barbat in varsta de 36 de ani a fost arestat in India dupa ce a mutilat si ucis un alt individ pe care l-a acuzat ca i-a violat fiica, in varsta de 14 ani. Planul pus la cale pentru a se razbuna pare desprins din filmele de groaza.

Incidentul s-a petrecut in provincia Khajuri Khas. Barbatul a mers singur la politie si si-a recunoscut crima. Le-a marturisit acestora ca victima, un farmacist de 46 de ani, i-ar fi violat fiica adolescenta.

Violul s-ar fi petrecut in luna august cand plecat la munca, tatal si-a lasat singura fiica acasa. Barbatul nu a spus nimic autoritatilor atunci "pentru a nu-si face fiica de rusine".

Dupa cateva luni insa l-a invitat pe presupusul agresor al fiicei sale sa ia cina in casa lui. Dupa ce a mancat, acesta a fost legat de un scaun si torturat pana la moarte. Politistii au relatat ca victima a suferit arsuri pe corp si ca i-au fost arse testiculele cu un cleste incins. In final, acesta a fost strangulat. Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO