Un tata din Australia si-a stropit copiii cu petrol, apoi le-a dat foc. Cum a aparut apoi barbatul in fata judecatorilor

Dată publicare: 30-08-2015 17:37
Dată actualizare: 02-09-2015 07:00


copii Australia

Un caz socant a revoltat opinia publica din Australia dupa ce un barbat de 43 de ani le-a dat foc celor trei copii ai sai, scrie Daily Mail.

Edward John Herbert a fost adus in fata judecatorilor din Perth dupa ce si-a stropit cei trei copii cu petrol, apoi le-a dat foc in casa. Barbatul s-a prezentat la tribunal fara camasa, vorbind incoerent si vorbind singur, ceea ce a facut-o pe judecatoare sa sugereze internarea lui intr-un spital de boli nervoase.

Doi dintre frati, o fetita de 3 ani, o alta fetita de sapte ani, bolnav de autism, se afla la spital, iar prima este in stare grava, avand arsuri pe aproape tot corpul. Al treilea copil, un baietel de cinci ani, a fost incredintat unor rude.

Potrivit postului de televiziune ABC, micuta in varsta de 3 ani dormea cand tatal ei a stropit-o cu petrol. Barbatul a fost arestat si risca sa stea ani buni dupa gratii, daca se dovedeste ca era in deplinatatea facultatilor mintale cand a comis gestul ingrozitor.

Sursa: Daily Mail

Tags: tata, copii, foc, australia,


VIDEO PROTVPLUS.RO