Un tânăr și-a înjunghiat iubita de 12 ori, apoi a fugărit-o cu un topor. Motivul violențelor

Ultima actualizare: 12-01-2020 11:16

Prin clipe de coșmar a trecut o tânără de 19 ani din județul Botoșani, care a fost înjunghiată de iubitul ei. Fata, cu ultimele puteri, a cerut ajutor vecinilor, iar acum se află în stare critică la spital.

Individul, acuzat de tentativă de omor, a fost trimis în spatele gratiilor.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Tânărul de 24 de ani este acuzat că, fără milă, și-a atacat iubita chiar în locuința în care trăiesc împreună cu chirie, într-un sat din Botoșani. Individul s-ar fi înfuriat după ce fata i-ar fi reproșat că a venit acasă cu mai mulți prieteni.

S-a năpustit asupra ei și a înjunghiat-o de 12 ori. Victima a reușit totuși să fugă și să ceară ajutorul vecinilor, dar agresorul, înarmat cu un topor, a urmărit-o.

Martor: "Presupusa lui soție sau prietenă răcnea după ajutor și să o salvăm. Mai e și toporul aici cu care a venit el. Soțul meu a ieșit afară, iar ea a intrat în casă ca să o salveze. Era foarte speriată, plină de sânge. Au mai fost certuri la ei. Am mai auzit, dar nu în halul ăsta."

Fata a fost preluată de medicii ajunși la fața locului și dusă la spital. Cum rănile suferite în zona gâtului și a spatelui sunt grave, pacienta a fost trimisă la o clinică din Iași, pentru o intervenție chirurgicală, în speranța că doctorii îi vor salva viața. În tot acest timp, tânărul a fost încătușat de polițiști și și-a recunoscut fapta.

Valeriu Chihaia, procuror-șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani: "Din primele cercetări, fapta s-a confirmat, autorul este identificat, iar Parchetul efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor."

Cei doi tineri s-au cunoscut în urmă cu mai bine de jumătate de an și s-au mutat împreună în apropiere de părinții băiatului. Tânăra are doi copii dintr-o relație anterioară, însă doar unul locuiește cu ea. Din fericire, când au avut loc scenele sângeroase, acesta era la bunici și nu a fost martor la cele întâmplate.

Individul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să ajungă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO