Un tânăr din Vişeu de Sus şi-a dat foc, din cauza unei datorii de 5.000 de euro

Dată publicare: 03-05-2021 09:19
Dată actualizare: 03-05-2021 09:31


Ambulanța

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din oraşul Vişeu de Sus şi-a dat foc după ce a turnat benzină pe el, a informat, în noaptea de duminică spre luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Potrivit acesteia, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi, prin apel telefonic, de o femeie de 53 ani din localitate despre faptul că fiul ei şi-ar fi turnat benzină pe corp şi şi-ar fi dat foc.

"Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat apelanta şi persoana în cauză, un tânăr de 27 ani, ambii din Vişeu de Sus. Din discuţiile purtate cu apelanta, poliţiştii au constatat că tânărul de 27 ani şi-a aruncat benzină peste corp, după care şi-a dat foc cu o brichetă. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj al Ambulanţei, care l-a transportat la spitalul din Vişeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale", a spus Ionela Cozma.

Conform aceleiaşi surse, tânărul prezintă arsuri de gradele 2 şi 3 şi a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" din municipiul Baia Mare.

Ulterior, el a fost transferat, în stare gravă, la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, a informat coordonatorul SMURD Iaşi, dr Diana Cimpoeşu.

Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 27 de ani, este internat la terapie intensivă a secţiei de Arşi a Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform unor surse apropiate anchetei, tânărul s-ar fi autoincendiat din cauza unei datorii de aproximativ 5.000 de euro pe care n-ar fi reuşit să o plătească.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO