Un tanar din Dambovita plange fara incetare de cand a fost prins de politisti. E acuzat de talharie

Ultima actualizare: 30-10-2012 22:23

Un tanar din Dambovita plange fara incetare de cand a fost prins de politisti. El este acuzat ca ar fi talharit o fetita de 12 ani, dar si ca a actionat in acelasi mod cu mai multe femei. 

Barbatul de 25 de ani spune ca a recurs la aceste gesturi pentru ca nu avea cu ce sa-i cumpere lapte praf baietelului sau care are opt luni.

Dupa ultimul atac, politistii au reusit sa-i dea de urma individului, dar cand l-au dus la sectie - audiaza-l daca poti, pentru ca omul hohoteste intr-una.

Tanarul este din Galati, dar s-a mutat cu sotia si copilul lor in Mogosani, o comuna din Dambovita. Sustine ca si-a cautat luni in sir de munca, dar fara niciun rezultat. In tot acest timp a acumulat datorii, motiv pentru care s-a apucat de tilharii. Mai multe femei, dar si o fetita de 12 ani, i-au cazut victima si au ramas fara bijuteriile din aur de la gat.

Ultima fapta a comis-o in Gaesti, dar cu o seara inainte talharise si o femeie din Capitala. Ulterior a mers la o casa de amanet, unde a dat aurul furat pentru cateva sute de lei. Tot aici l-au prins si politistii.

Suspectul a fost audiat si dus in arestul IPJ Dambovita. Daca va fi gasit vinovat, risca sa stea pana la 15 ani dupa gratii.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO