Un tânăr din Arad infectat cu HIV şi-a îmbolnăvit soţia şi iubita minoră. "Şi-au asumat"

Dată publicare: 26-09-2019 10:24
Dată actualizare: 26-09-2019 12:27


hiv

Un bărbat de 30 din ani din Arad este suspectat că a infectat intenţionat două femei cu HIV.Un bărbat de 30 din ani din Arad este suspectat că a infectat intenţionat două femei cu HIV.

Potrivit Aradon, tânărul a contactat virusul în spital, la naștere, în anul 1989, din cauza unor ace nesterilizate. El este acum acuzat că, în cadrul unei relaţii extra-conjugale cu o minoră de 17 ani, a infectat-o cu HIV, fără să îi spună că este seropozitiv.

Tânăra a fost avertizată chiar de fosta soţie a bărbatului, şi ea infectată cu HIV după ce se pare că şi ei i-ar fi ascuns adevărul. Ea a mers acum în justiţie, un dosar fiind deschis la Tribunalul Arad.

Bărbatul acuzat neagă acuzaţiile şi, potrivit Aradon, a declarat în instanță că “Le-am spus și și-au asumat pentru că mă iubesc”.

Faptele de care este acuzat bărbatul sunt considerate infracţiuni contra sănătăţii publice şi se pedepsesc cu închisoarea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Aradon


VIDEO PROTVPLUS.RO