Un tanar de 24 de ani din Vaslui a fost transportat cu elicopterul SMURD la Iasi, dupa ce a fost gasit batut pe strada

Ultima actualizare: 03-08-2017 16:29
smurd
Pro TV

Tanar de 24 de ani a fost transportat in coma cu elicopterul SMURD la un spital din Iasi, dupa ce a fost gasit batut pe o strada din municipiul Vaslui.

Un tanar de 24 de ani a fost transportat in coma, duminica, cu elicopterul SMURD la un spital din Iasi, dupa ce a fost gasit batut, cu leziuni grave la cap, pe o strada din municipiul Vaslui.

Politistii criminalisti au deschis o ancheta pentru gasirea celor care l-au lovit si l-au abandonat in drum pe barbat.

Potrivit primelor informatii furnizate de catre politisti, tanarul a fost gasit cazut si plin de sange la intersectia strazilor Capitan Filote si Berzelor din cartierul 13 Decembrie din municipiul Vaslui, de catre un locatar din zona, care, de altfel, a si sunat la numarul de urgenta 112.

Vasluianul de 24 de ani a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-facial sever. Ulterior, dupa stabilizare, tanarul a fost transferat cu elicopterul SMURD la o clinica din municipiul Iasi, avand in vedere starea grava in care se afla.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a-i identifica pe autorii agresiunii.

”In momentul de fata, desfasuram activitati specifice de identificare a autorilor si de stabilire a modului in care s-a produs agresiunea. Deocamdata, cu exceptia persoanei care l-a gasit pe tanar in strada, nu avem martori, iar cu victima nu s-a putut comunica din cauza starii de coma in care se afla”, a declarat, duminica, pentru News.ro, seful Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Judetene Vaslui, Liviu Munteanu.

Una dintre variantele luate in calcul de catre anchetatori ar fi agresarea tanarului la scurt timp dupa ce acesta a iesit dintr-un club sau un restaurant din zona de nord a municipiului Vaslui.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO