O urmărire nebună s-a transformat într-o tragedie. Un tânăr și-a pierdut viața

Ultima actualizare: 26-09-2021 20:38

O urmărire în trafic s-a sfârșit tragic, aseară, pe o șosea, din Maramureș. Un șofer de 25 de ani a pornit cu mașina după un șofer pe care-l confundase cu partenerul fostei sale iubite.

O urmărire în trafic s-a sfârșit tragic, aseară, pe o șosea, din Maramureș. Un șofer de 25 de ani a pornit cu mașina după un șofer pe care-l confundase cu partenerul fostei sale iubite.

După câțiva kilometri, o manevră greșită a provocat un accident grav, în care a murit un om nevinovat, pasager în mașina celui care a declanșat nenorocirea. Acesta a scapăt cu viață, dar e internat în spitalul din Baia Mare. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Tânărul de 25 de ani din Baia Mare n-ar fi putut trece peste despărțirea de iubita sa care, între timp, a intrat în altă relație.

Aseară, fostul partener, aflat cu un prieten în mașină, a avut impresia că recunoaște, în trafic, pe actualul iubit al fetei. Orbit de gelozie, a pornit în urmărirea autoturismului și a gonit câțiva kilometri, până în localitatea Tăuții Măgherăuș.

Bărbatul de la volanul mașinii urmărite a sunat la 112, speriat că o simplă șicanare între șoferi se transformă într-o amenințare serioasă. Și după doar câteva minute, s-a produs accidentul!

Într-o curbă periculoasă, șoferul teribilist a intrat într-o depășire neregulamentară, însă, din sens opus venea o alta mașină. Pentru a evita impactul, s-a tamponat cu mașina urmărită. Ambele vehicule au fost proiectate într-un podeț, apoi pe trotuar.

Martor: "Am auzit o izbitură puternică, se vede că s-a și rupt podul și un tânăr întins pe jos și s-a sunat repede la 112. Din păcate e o situație pe care nu o doresc nimănui. Era o discuție că se urmăreau. Persoana săraca era în stare de comă, a fost resuscitat de 2-3 ori."

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: "Două autoturisme au intrat în coliziune, pe fondul unei depășiri neregulamentare efectuate prin depășirea marcajului longitudinal continuu."

Prietenul șoferului care a provocat tragedia a murit la spital, iar tânărul care a provocat nenorocirea a fost transportat în Baia Mare și internat, cu mai multe răni.

Localnică: "Era coloană de mașini până sus. S-au lovit doua mașini și au fost un mort și doi răniți."

Șoferul care a declanșat urmărirea fără niciun temei, căci bărbatul vizat nu avea nicio legătură cu fosta lui iubita, ar putea fi reținut pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO