ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a răsturnat microbuzul din Arad, în care a murit un tânăr

Ultima actualizare: 24-08-2020 13:17

Accident cu final dramatic în centrul Aradului. Un tânăr de 22 de ani a murit, iar un altul cu 3 ani mai mic a fost grav rănit după ce microbuzul în care se aflau s-a zdrobit de un stâlp.

Mașina rula cu viteză foarte mare, iar șoferul n-a mai stăpânit-o într-o curbă. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-i scoate pe cei doi din caroseria distrusă.

La ora 5, duminică dimineață, cei care stau în zona gării din Arad au fost treziți din somn de o bubuitură puternică. Imaginile de la fața locului s-au dovedit șocante.

Martor: ''Când am ieșit, erau pietre pe jos, unul era mort, celălat viu, încă mișca și în 5-10 minute au venit poliția SMURD-ul. Cred că viteză au avut, cât a prins mașina, atâta i-a dat, or fi avut vreo 200 la oră”.

Martor: ”Pur și simplu ne-au trezit din somn, mașina era întoarsă, cred că din cauza vitezei''.

Cei doi bărbați aflați într-un microbuz cu numere de Franța circulau dinspre gară spre centru. Într-o intersecție aflată într-o curbă, vehiculul a părăsit partea carosabilă, a intrat pe liniile de tramvai, după care s-a lovit violent de un stâlp de electricitate, pe care l-a și rupt.

În microbuz, polițiștii au găsit mai multe sticle de bere. Șoferul în vârstă de 22 de ani s-a prăpădit, iar pasagerul din dreapta, grav rănit, a fost transportat la spitalul județean Arad. Ambii erau din orașul Curtici.

Claudia Iuga, IPJ Arad: ”Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, într-un dosar penal sub aspectul săvârșiri infracțiuni de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Circulația tramvaielor din centrul Aradului a fost oprită mai multe ore.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO