Un sofer turc, gasit mort in cabina TIR-ului care se defectase. Ipotezele anchetatorilor

Dată publicare: 12-01-2015 22:39
Dată actualizare: 15-01-2015 00:15


Un sofer turc a fost gasit mort in cabina TIR-ului, in parcarea fabricii de frigidere din Gaesti, judetul Dambovita. Barbatul, in varsta de 57 de ani, locuia in Ankara si facea des transporturi de componente pentru societatea din Romania.

De sambata nu a mai fost vazut. Un coleg a descoperit totul si a alertat autoritatile.

Soferul turc a ajuns in Romania saptamana trecuta. A avut o defectiune la TIR si a fost nevoit sa doarma mai multe zile in parcarea din Gaesti.

Un coleg de-al soferului a venit sa vada ce face, nu i-a raspuns, asa ca a deschis usa cabinei. A dat peste trupul fara viata si a sunat la 112. Din pacate era prea tarziu. Cand au venit aici, medicii au constatat decesul.

"A batut in usa, nu i-a raspuns si cand a tras de usa l-a vazut acolo, cazut gramada, jos", a spus Alexandru Matei, sofer TIR.

Martorii cred ca, cel mai probabil, gazele emanate de la motorul tinut in functiune ore-n sir l-au ucis pe sofer. Nu este insa exclusa nici ipoteza ca, din cauza stresului si a oboselii, inima soferului sa fi cedat.

La fata locului au sosit mai multe echipe de cercetare. Criminalistii vor aduna toate probele pentru a se constata cum si-a pierdut viata soferul.

Trupul fara viata a fost dus la Serviciul de Medicina Legala, la Targoviste. De aici, va fi trimis in tara natala.

Tags: decese, tir, gaesti,


VIDEO PROTVPLUS.RO