Un slovac angajat la o firmă din Sebeș, găsit spânzurat în locuința lui din Alba Iulia

Ultima actualizare: 07-08-2020 17:20

Un cetățean slovac de 24 de ani angajat al unei firme din Sebeș a fost găsit fără suflare în locuința lui din Alba Iulia. Colegii săi tot slovaci au sunat la 112: l-au descoperit spânzurat în baie.

Nu există mesaje ori vreun bilet de adio care să explice gestul extrem al tânărului.

Tânărul era de două săptămâni în România. Lucra în construcții, la o firmă din Sebeș. La fel ca ceilalți colegi slovaci, stătea în Alba Iulia. Erau liniștiți. De fapt, își făceau simțită prezența doar seara, când veneau de la muncă.

Localnică: “Am discutat cu ei, erau veniţi de câteva săptămâni şi erau băieţi liniştiţi. Nu ştiu ce s-ar fi putut întâmpla”.

Colegii care l-au găsit au chemat ajutoare. Era însă mult prea târziu. Complexul de locuințe a fost împânzit de poliţişti şi criminalişti.

Ionela Popa, purtător de cuvânt IPJ Alba: ”A fost găsit de doi colegi şi am mers la faţa locului. În cauza poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul şi s-a dispus şi efectuarea unei expertize medico-legale”.

Anchetatorii au luat legătura şi cu familia tânărului din Slovacia. Încearcă să pună cap la cap ultimele ore de viață ale acestuia.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO