Un şef al organizaţiei Cosa Nostra a secţionat cu dinții şi a înghiţit degetul unui gardian

Ultima actualizare: 08-09-2020 14:04
Deținut

Un şef al mafiei siciliene, Cosa Nostra, a secţionat cu dinţii şi apoi a înghiţit degetul unui gardian în timpul unui incident care s-a produs în această vară într-o închisoare din Roma, a dezvăluit cotidianul italian Il Messagero, citat de AFP.

Giuseppe Fanara, în vârstă de 60 de ani, condamnat la închisoare pe viaţă, trăia de nouă ani în penitenciarul Rebibbia din Roma sub incidenţa regimului special prevăzut în articolul "41 bis" din Codul Penal italian, rezervat mafioţilor.

Potrivit informaţiilor dezvăluite de Il Messagero, deţinutul a agresat în luna iunie şapte gardieni ai închisorii care au pătruns în celula sa pentru a face un control.

În timpul luptei corp la corp care a urmat în acea celulă, mafiotul a lovit un gardian cu pumnul în zona feţei, apoi l-a muşcat de degetul mic de la mâna stângă. Degetul nu a mai fost găsit, fapt care l-a determinat pe un procuror din Roma să ajungă la concluzia că deţinutul l-a înghiţit, precizează acelaşi cotidian italian.

În urma incidentului, deţinutul s-a aruncat apoi asupra celor şase colegi ai gardianului, folosind o mătură pe post de armă.

"Vă tai gâtul ca la porci", ar fi strigat mafiotul, care a fost în cele din urmă transferat în închisoarea de maximă securitate Sassari din Sardinia.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!