Un rapper și-a filmat iubita murind, la un festival. Tânăra era fiica unui actor

Ultima actualizare: 05-02-2019 22:06
bestival
Facebook.com

O tânără a murit după ce a consumat droguri oferite chiar de iubitul ei, în timpul festivalului Bestival din Marea Britanie. Bărbatul a filmat-o în timp ce murea în loc să cheme ajutoare.

Louella Fletcher Michie, de 24 de ani, a murit după ce a consumat drogurile oferite de iubitul său, rapperul Ceon Broughton, de 29 de ani. Tragedia s-a produs în anul 2017, în timpul evenimentului muzical Bestival, care are loc anual în Dorset, Marea Britanie. Louella era fiica actorului John Michie.

Rapperul care a filmat momentul morții tinerei a susținut că Louella este bine și că „doar exagerează”, în ciuda faptului că părinții săi o puteau auzi prin telefon cum țipa.

Rapperul cunoscut drept CEONRPG a negat acuzațiile de crimă și faptul că i-ar fi oferit drogurile care i-au adus sfârșitul tinerei.
În imaginile surprinse chiar de bărbat se poate auzi cum Louelle țipă la el să îi sune părinții și să o lase să vorbească cu ei, însă el îi spune să pună telefonul deoparte. În cele din urmă, victima a reușit să vorbească cu mama sa, însă în cele din urmă, a murit.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO