O polițistă de doar 25 de ani a fost găsită împușcată miercuri dimineață, în baia gării din Strehaia.

S-a întâmplat la scurt timp după ce agenta intrase în tura de dimineață. Medicii care au venit în grabă pentru a-i acorda primul ajutor nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe polițistă.

Principala ipoteză a anchetatorilor este cea a sinuciderii.

Alarma a fost dată de un coleg al polițistei, care a auzit un zgomot puternic venind din baia gării. A mers rapid acolo și a găsit-o pe femeie inconștientă. Lângă ea, arma de serviciu. Imediat după apelul la 112, un echipaj medical a preluat-o pe femeie, dar pe drumul spre Drobeta Turnu Severin, a fost declarat decesul.

Leziuni incompatibile cu viața, are plagă de intrare a glonțului și plagă de ieșire, plaga de ieșire e de circa 7-8 cm. Practic n-a avut nicio șansă, dar noi am făcut tot ce s-a putut”, a declarat un medic de la Ambulanța Mehedinți.

Ce spun localnicii despre sinuciderea polițistei

 

În momentul producerii incidentului, gara din Strehaia era pustie.

E de mirat un astfel de gest și la o tinerețe ca asta, e păcat”, spune o localnică.

Foarte rău, toată lumea trece prin greutăți, dar nu trebuie să trecem prin așa ceva, fiecare avem necazurile noastre, foarte rău”, spune o altă localnică.

Colegii femeii au deschis o anchetă după tragedie.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Polițista absolvise în 2018 Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. Era căsătorită din toamna anului trecut, iar soțul este tot polițist, în județul Dolj. Ultimul aviz psihologic al tinerei a fost primit în 2020, favorabil.