Un polițișt care a accidentat mortal un copil a dat-o în judecată pe mama victimei

09-03-2018 18:26

copil mama accident

Un poliţist american din statul New Mexico, care a fost implicat într-un accident soldat cu moartea unui copil de şase ani, a dat-o în judecată pe mama băiatului, pe care a acuzat-o de neglijenţă, precizând că nu i-a acordat prioritate.

Ofiţerul Jonathan McDonnel a intentat procesul civil vineri. Antoinette Suina, mama copilului, a depus o plângere penală faţă de poliţist şi de oraşul Albuquerque, în ianuarie, conform Daily Mail

Suina şi fetiţa ei de nouă ani, Ariana Suina, au fost rănite grav în urma accidentului petrecut în aprilie 2017. Fiul femeii, Joel Anthony Mumaw în vârstă de șase ani, a fost ucis.

McDonnel o acuză pe Suina că "nu a acord prioritate unui vehicul de urgenţă", atunci când a virat la stânga în fața mașinii sale, conform ABC News. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar pe imagini se observa cum mașina de Poliție izbește violent, în viteză, vehiculul femeii.

În urma impactului, femeia a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a învârtit de câteva ori până când s-a ciocnit de un stâlp. Suina şi fiica ei au fost spitalizate, iar fetiţa a suferit leziuni la cap, ficat și rinichi.  

Mumaw, fiul femeii, a murit la o zi după accident. Poliţistul susţine că a intrat în intersecţie având "girofanul aprins şi sirena pornită".


 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO