Mesajele pe care un polițist le-a trimis unei femei violate. Bărbatul a fost dat afară

Dată publicare: 28-09-2019 16:34
Dată actualizare: 28-09-2019 16:58


Mesajele pe care un polițist le-a trimis unei femei violate. Bărbatul a fost dat afară

Un ofițer de poliție din statul american Carolina de Nord a fost arestat după ce a trimis mai multe mesaje sugestive victimei unui viol de al cărei caz s-a ocupat.

Ofițerul Paul Matrafailo a vorbit cu victima în așa fel încât „a făcut-o să se simtă inconfortabil”, se menționează în scrisoarea de concediere, relatează BBC.

Victima, Erin Scanlon, a început să primească mesaje de la ofițer în luna martie. Acesta a fost concediat în luna mai, dar cazul a fost făcut public abia în urmă cu câteva zile.

„Erai detectivul care investiga cazul de viol al victimei, în septembrie 2016”, conform scrisorii de demitere. Matrafailo era detectiv în cadrul Departamentului de Poliție Fayetteville de 10 ani.

Detectivul i-a trimis victimei mai multe mesaje, printre care unele în care făcea referire la o listă de cumpărături online a acesteia, inclusiv un link către un site de lenjerie intimă, cu mențiunea „Câteva lucruri interesante acolo ha”.

„A fost frustrant să fiu sexualizată din nou. De către un ofițer de poliție care trebuia să fie de partea mea”, a declarat Erin Scanlon.

De asemenea, victima a spus că unul dintre cele mai deranjante lucruri este că detectivul a văzut toate dovezile din caz, inclusiv un kit de viol și fotografii cu corpul ei.

În scrisoarea de concediere a lui Matrafailo sunt enumerate mai multe incidente, printre care abuz de alcool și un incident domestic privind o amenințare cu moartea.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: BBC

Tags: viol, polițist, sua,


VIDEO PROTVPLUS.RO