Un pacient disparut acum 3 ani a fost gasit MUMIFICAT in spitalul unde se internase. Nimeni nu intelege cum s-a intamplat

Ultima actualizare: 03-11-2014 00:00
Spitalul din Baggiovara, Modena

Caz cutremurator intr-un spital din Italia: cadavrul unui batran care se internase in 2011 si disparuse fara urma a fost gasit complet mumificat intr-o zona greu accesibila din cladirea institutiei medicale.

S-a intamplat in spitalul din Baggiovara (foto), o suburbie a orasului italian Modena. Cadavrul complet mumificat al unui barbat, pe jumatate gol, a fost gasit in camera ce adaposteste centrala termica a institutiei, printre tevi. Potrivit agentiei de stiri ANSA, cel mai probabil este vorba despre Primo Zanoli, un pacient al spitalului, care a disparut fara urma acum 3 ani, dupa ce se internase la neurochirurgie.

In 2011, familia lui Zanoli a acuzat conducerea spitaului din Baggiovara de neglijenta. Institutia a demarat atunci o ancheta in incercarea de a gasi pacientul disparut, dar fara niciun succes, mai ales ca spitalul se intinde pe o suprafata foarte mare. Fiica lui Zanoli e insa convinsa ca mumia din camera centralei termice este tatal ei, care avea 65 de ani in momentul disparitiei.

Cadavru decapitat si mumificat, gasit in subsolul unei cladiri din Oradea

Cadavrul a fost scos din locul unde era intepenit de ani buni cu ajutorul pompierilor iar acum politistii si medicii legisti incearca sa rezolve acest bizar caz. Momentan, ei nu au nicio explicatie, dat fiind ca Zanoli se internase pentru ca abia mai putea sa mearga, deci e greu de crezut ca ar fi avut cum sa ajunga singur in spatiul stramt dintre tevi.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO