Nou caz de violență la Cugir. Băiat de 13 ani, lovit cu pumnii și picioarele și împins în râu

Ultima actualizare: 12-07-2019 13:30

Un adolescent de 16 ani din Cugir, judeţul Alba, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, după ce în urmă cu câteva zile a bătut fără milă un băiat de 13 ani.

Este vorba despre un alt caz de violență, produs la Cugir în aceeași zi în care un băiat de 11 ani a fost agresat de trei minori.

Scenele şocante s-au petrecut pe malul unei ape, iar agresiunea a fost filmată.

 

Copilul de 13 ani a fost bătut fără milă de adolescentul de 16 ani, după ce între cei doi ar fi avut loc un schimb de replici. Scenele dure au fost filmate, iar pe înregistrare se vede cum agresorul îl loveşte cu picioarele în abdomen, cu palmele peste cap şi apoi îl împinge pe o pantă aflată în apropierea unei ape din Cugir.

Poliţiştii din Alba i-au identificat pe cei doi minori, i-au audiat şi au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru tânărul de 16 ani. 

 

Copil de 11 ani, bătut cu bestialitate de trei minori tot la Cugir

Aceasta este a doua anchetă la Cugir, după ce în urmă cu câteva zile un copil de 11 ani a fost agresat de trei copii, de 11, 13 şi 15 ani, din cauza unei postări pe o reţea de socializare, întreaga scenă fiind, de asemenea, filmată cu telefonul mobil.

Mama băiatului agresat a fost cea care a sesizat poliția, după ce a primit un filmuleţ în care copilul ei era bătut crunt pe stradă de doi băieţi şi o fată.

Agresorii au postat pe o reţea de jocuri online imaginile şocante, iar un tânăr din Mureş, impresionat de cele văzute nu s-a lăsat până nu a dat de mama copilului.

Aşa a aflat femeia ca bietul băiat era terorizat luni în şir şi nu a suflat o vorbă despre coşmarul prin care trecea. Acum refuză să mai iasă din casă iar psihologii încearcă să-l ajute.

Cei patru, victima, şi agresorii, au fost şi ei audiaţi, în prezenţa părinţilor, de poliţişti.

Din cercetări a rezultat că faptele de agresiune expuse în cele două videoclipuri s-au produs în aceeaşi zi, succesiv, fără legătură între ele. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO