Un moment de furie al iubitului i-a distrus trupul. Ce s-a intamplat cu tanara in seara de Anul Nou

10-07-2013 16:34

Louisa Marke

De fiecare data cand se priveste in oglinda, Louisa Marke retraieste clipe ingrozitoare. Acum 7 ani femeia a trecut printr-un adevarat cosmar din cauza barbatului pe care il iubea.

Intr-un moment de furie, Peter Scott a aruncat cu apa fiarta pe femeia care urma sa ii faca un copil. Louisa era gravida in trei luni cand s-a intamplat totul.

Ea a acceptat sa povesteasca abia acum drama traita atunci. Tragedia a determinat-o sa isi schimbe intreaga viata. Ea a decis sa se faca avocat si sa lucreze numai la cazuri de violenta domestica.

"Au fost niste ani grei pentru mine. Am ramas cu cicatrice pe 20% din suprafata pielii, iar trauma traita atunci nu mi-a permis sa duc sarcina pana la capat. Nu as fi crezut niciodata ca e capabil de o astfel de cruzime. Relatia a inceput sa se schimbe in ziua in care am acceptat sa ne mutam impreuna. Era extrem de gelos. Il deranja pana si afectiunea mea pentru catelusa pe care o aveam", a povestit femeia pentru The Sun.

"In seara de Anul Nou 2007 ne-am certat pentru ca am observat ca purta la el un cutit. Mi l-a dat si a spus ca nu stie ce se intampla cu el. M-am dus in bucatarie sa pregatesc mancarea de Revelion. Pe foc era o oala cu apa clocotita. Imi amintesc ca m-am trezit cu el langa mine tinand oala in mana. A aruncat toata apa pe pieptul meu. Si acum imi aduc aminte durerea ingrozitoare pe care am simtit-o", a continuat femeia.

"Nici nu mai stiu cum am ajuns la telefon si am sunat la ambulanta. Au trecut 7 ani de atunci, dar semnele acelui cosmar au ramas pe trupul meu. El a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, dar eu nu am mai fost niciodata femeia care eram inainte de acea seara. A mers atunci cu mine la spital si s-a prefacut preocupat in fata doctorilor. Le-a spus ca am fost implicata intr-un accident", a mai spus Louisa.

"Am decis sa fac intrerupere de sarcina pentru ca nu imi doream sa existe ceva care sa ma lege de un astfel de monstru. Cand am spus politiei ce s-a intamplat, a fost arestat imediat. Si-a recunoscut intr-un final vina. A stat doar 3 ani la inchisoare. Acum e libe, iar eu nu ma simt in siguranta. Cred ca e in continuare un pericol pentru mine, dar si pentru alte femei", a mai spus Louisa.

Femeia urmeaza sa termine Facultate de Drept anul viitor si isi doreste sa lucreze pe cazuri de violenta domestica.

AICI puteti vedea FOTOGRAFIA SOCANT cu tanara mutilata.

Sursa: The Sun

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO