Un model de 28 de ani s-a luptat timp de cinci ani cu o boala cumplita, dar a decis sa moara. "Vreau sa devin un inger"

31-12-2015 13:01


Kirsty Bridges

O tanara de 28 de ani, de profesie cosmeticiana, a dus timp de cinci ani o lupta crunta cu o boala necrutatoare.

Kirsty Bridges a asteptat timp de patru ani pentru un transplant la plaman, dupa ce a fost diagnosticata cu fibroza chistica. Insa, cand medicii iau dat vestea devastatoare ca nu se mai poate face nimic din cauza conditiei precare in care se afla, tanara a decis sa nu mai ia medicamente.

"Va iubesc pe toti, dar am decis sa devin inger si sa ii veghez pe cei dragi. Viata mea ar fi fost la fel de grea si daca primeam plamani noi, in starea in care sunt acum...Adio, tuturor!" a fost mesajul sfasietor pe care l-a lasat tanara, dupa ce a decis sa opreasca tratamentul pe care il urma.

Kirsty lucra part-time ca model si era cosmeticiana. In umra bolii cu care a fost diagonisticata, tanara nu putea respira normal fara aparate si a stat internata aproape un an, asteptand sa poata faca transplant, insa starea ei de sanatate s-a inrautatit de la o zi la alta.

Atunci cand medicii i-au spus ca organismul ei respinge operatia din cauza numarului mare de antibiotice pe care il consuma, femeia a refuzat sa mai contine tratamentul si a murit dupa 36 de ore, conform Daily Mail.

Kirsty a indurat toata viata batalia cu diverse probleme medicale, in special fibroza chistica, care i-a afectat plamanii si sistemul digestiv. Din pacate, nu exista tratament care sa o vindece, dar daca fac transplant de plaman, pacientii au sanse mari de a trai.

Inainte de a lua decizia de a muri, tanara a scris un mesaj cu adevarat cutremurator pe Facebook. "E cumplit sa te gandesti ca ai nevoie sa moara cineva ca sa fii ajutat. Pur si simplu nu mai voiam sa sufar. Viata asta este cumplita si nu pot decat sa fiu recunoascatoare pentru donatorul care a decis sa salveze o viata ca a mea".

Cu o luna inainte de a muri, Kirsty se plangea de dureri si viata cumplita pe care o traieste, fiind internata aproape un an in spital. "Ar fi la fel de ingrozitor si daca as sta intr-o camera de hotel de cinci stele".

 

 

Woman, 28, chose to die and 'become an angel' rather than endure more pain

Posted by Daily Mail on Wednesday, December 30, 2015

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO