Un om de afaceri din Buzau a murit ars de viu, intr-un Lexus. Martor: "Striga la noi 'scoate-ma si pe mine'"


Ultimul update: Luni 26 Iunie 2017 06:50
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2017 07:56
Categorie: Stiri Socante

Un instarit om de afaceri din Buzau, inginer petrolist si proprietar de pensiuni in statiunea Sarata Monteoru, si-a piedut viata vineri dimineata intr-un accident ingrozitor.

 Barbatul de 37 de ani conducea un bolid de lux spre Ploiesti, dar s-a ciocnit cu mare viteza de un TIR, a intrat intr-un copac, iar autoturismul s-a aprins. Martorii nu au reusit sa-l scoata din masina decat pe prietenul soferului, insa cel de volan, desi striga dupa ajutor, a ramas incarcerat. Pompierii veniti la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.

Barbatul de 37 de ani din Buzau se afla in autoturism cu un prieten si se indrepta spre Ploiesti. Potrivit martorilor, a incercat sa depaseasca o autoutilitara, dar a lovit duba si a intrat pe contrasens. Aici a intrat frontal intr-un TIR si a ricosat intr-un copac de pe marginea drumului. Masina s-a rasturnat si a luat foc. Ceilalti soferi din trafic au reusit sa il scoata doar pe pasagerul din dreapta. Soferul a pierit in flacari.

Martor: "Baiatul asta care a murit a vrut sa ma depaseasca pe mine si l-a luat TIR-ul din fata, l-a impins in mine si asta a fost tot. L-am salvat pe un baiat de acolo, l-am scos, l-am bagat in salvare, dar pe sofer nu am putut ca deja luase foc masina. Striga la noi "scoate-ma si pe mine".

Pompierii au reusit sa stinga autoturismul si l-au gasit pe sofer carbonizat. Pasagerul din dreapta a fost transportat la spitalul de urgenta din Buzau.

 Iulian Apostol, ISU Buzau: "Autoturismul si autotirul au fost proiectate in afara partii carosabile, autoturismul rasturnandu-se pe plafon si luand foc."

Circulatia in zona a fost oprita mai bine de doua ore. Soferul care si-a pierdut viata era foarte cunoscut in zona: inginer petrolist, a lucrat si in Arabia Saudita. Potrivit anchetatorilor, avea doua pensiuni in statiunea Sarata Monteoru din judetul Buzau, era casatorit si avea o fetita. 

Tags: mort, accident, buzau,

VIDEO PROTVPLUS.RO