Un individ e suspectat ca a drogat si violat o tanara de 23 de ani. Fata a fost atacata intr-o zona extrem de circulata

08-02-2016 18:33

O tanara de 23 de ani, din Bucuresti, sustine ca a fost violata si talharita, imediat dupa lasarea intunericului.

Fata se indrepta catre casa, cand ar fi fost abordata de un individ, care ar fi fortat-o sa bea ceva. S-ar fi trezit cateva ore mai tarziu, intr-o curte, moment in care a inceput sa strige dupa ajutor.

Martor: "Era zgariata pe fata si zicea doar atat: "am strigat dupa ajutor, am strigat dupa ajutor". Avea hainele murdare ca si cum ar fi cazut pe spate si era zgariata deasupra ochiului. Era speriata."

Tanara, in varsta de 23 de ani, ar fi fost violata si talharita in zona Garii de Nord, intr-o zona extrem de circulata de langa Ministerul Transporturilor.

Aceasta este curtea interioara in care s-ar fi petrecut totul. Desi politistii spun ca nu era o ora tarzie, cei care locuiesc in aceste doua imobile povestesc ca nu au auzit nimic. In jurul orei 21 insa, fata a reusit sa sa se agate de o poarta si cineva a vazut-o si a sunat la 112.

Pentru fata agresata, totul este acum in ceata. Anchetatorii iau in calcul varianta potrivit careia ar fi fost drogata de violator.

Victima: "Nu vreau sa imi aduc aminte, eram in autobuz, avea ceva de baut la el. Parca asa, dar nu imi aduc aminte nimic."

Desi confuza, fata a indicat totusi un suspect. Agentii l-au localizat si au gasit la el acasa lucrurile reclamantei. Respectivul a fost retinut si acuzat de talharie, iar acum se fac cercetari si pentru viol. Deocamdata se asteapta rezultatul medicilor legisti. Pana atunci, barbatul vizat neaga tot.

Suspect: "Nu am violat-o. Nu am violat pe nimeni."

Tanarul urmeaza sa fie dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.


VIDEO PROTVPLUS.RO