Un implant in posterior era sa o lase fara un picior. Una dintre concurentele la Miss Bum Bum povesteste prin ce a trecut

Ultima actualizare: 09-01-2015 07:01
Miss Bum Bum

Un model din Brazilia, care a iesit pe locul doi in cadrul concursului Miss Bum Bum, a povestit trauma prin care a trecut dupa un implant in posterior.

Andressa Urach, in varsta de 27 de ani, a stat o luna in spital, la terapie intensiva, si medicii au fost cat pe ce sa-i taie un picior dupa ce implantul a provocat o infectie grava la nivelul muschilor picioarelor.

Andressa, care este prezentatoare TV si a sustinut ca ar fi avut o aventura cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, a facut cel putin noua operatii cosmetice in ultimii cinci ani. Printre ele, o rinoplastie, o remodelare a maxilarului, un implant mamar, liposuctii sau un implant la nivelul feselor.

Urach a ajuns in 2012 in finala concursului de frumusete Miss Bum Bum, care premiaza cel mai frumos posterior din Brazilia.

La putin timp insa, aceasta a inceput sa se planga de dureri la nivelul feselor, iar medicii au intervenit de urgenta si i-au redus implantul, care, se pare, nu a fost absorbit de organismul tinerei.

La scurt timp a descoperit insa ca pungile care contineau implantul ii afectasera muschii, care, spune ea, "au inceput sa putrezeasca".

Ajunsa de urgenta la spital, a trecut prin doua operatii inainte sa intre in soc septic si sa fie transferata la terapie intensiva. Medicii au luat in considerare inclusiv amputarea piciorului pentru a-i salva viata.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO