Un elev de 15 ani din Alexandria acuză patru colegi că l-au agresat sexual

Ultima actualizare: 04-04-2019 11:31
politia

Un elev din clasa a IX-a de la un liceu din Alexandria își acuză mai mulți colegi că l-au abuzat sexual în incinta unității de învățământ.

Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman a primit miercuri o plângere formulată de mama elevului de 15 ani, care ar suferi și de unele afecțiuni de natură psihică, relatează liberinteleorman.ro.

”Nu se știe dacă asta s-a întâmplat o singură dată sau în mod repetat, aceste aspecte se vor clarifica în urma cercetărilor. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de agresiune sexuală, urmând a se propune soluție prin Parchet”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman, Teodora Dragole.

Inspectorul școlar Valeria Gherghe a declarat că poliția a intrat în posesia filmărilor de pe camerele de supraveghere din liceu.

“Se zice că s-a întâmplat, că nu avem acum nicio certitudine, dar că s-a întâmplat în perioada februarie-martie. Plângerea s-a făcut și la poliție, de mâine merg cu colegii mei într-o anchetă la liceu, poliția desfășoară propria anchetă, a descarcat filmări, pe care le-a predat liceul. Liceul are camere de supraveghere. În același timp, noi sperăm că nu este așa pentru că este un copil cu probleme. Să sperăm că lucrurile nu se adeveresc”

Acuzațiile se îndreaptă către patru colegi, doi dintre ei de fiind de la o clasă mai mare.

Potrivit unor surse din liceu, citate de Mediafax, se pare că cei patru băieţi ar fi vrut să demonstreze faptul că nu sunt homosexuali.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO