Urmărire periculoasă în Constanța. Un fost deținut a făcut slalom cu mașina printre oameni


Ultimul update: Sambata 16 Martie 2019 08:09
Data publicarii: Vineri 15 Martie 2019 12:37
Categorie: Stiri actuale

Un fost deţinut a semănat panica în Constanţa. Bărbatul de 27 de ani, eliberat din penitenciar în urmă cu două luni, nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a plecat într-o cursă nebună pe bulevardele din oraş.

A fost la un pas să spulbere trei pietoni şi a lovit cinci autoturisme. Fugarul s-a predat după ce oamenii legii au tras cu arma. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul se afla la volan deşi nu avea permis şi conducea o maşină cu numere de înmatriculare expirate, fiind eliberat în ianuarie 2019 din penitenciar, pe baza recursului compensatoriu, după ce a executat o condamnare de cinci ani. El a fost în spatele gratiilor pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, conducere fără permis şi constituire de grup infracţional organizat.

Cu poliţia pe urme, individul a fost la un pas să lovească trei pietoni şi nu s-a lăsat până când nu a lovit cinci autoturisme. În cele din urmă a fost încolţit, şi nu s-a dat prins decât după ce poliţiştii au tras cu arma.

La 09.30 pe un bulevard din Constanța, foarte aproape de o şcoală, individul de 27 de ani a încercat să scape de echipajul de poliţie şi a trecut razant pe lângă trei pietoni care traversau regulamentar.

Cursa nebună a continuat. Individul a continuat să conducă pe bulevard, apoi a virat pe nişte străduţe laterale. Ca să nu-i piardă urma, poliţiştii au cerut sprijinul colegilor.

Proaspătul eliberat din închisoare după ce a executat cinci ani, a continuat să pună în pericol viaţa celorlalţi şoferi, iar pe o stradă îngustă a lovit cinci maşini: 2 aflate în mers şi una staţionată.

Când părea că a scăpat de echipajul de poliţie, individul şi-a dat seama că la capătul străzii va fi blocat de alte maşini şi atunci a oprit maşina şi a rupt-o la fugă!.

Poliţiştii au tras un foc de avertisment iar individul a fost prins. Potrivit poliţiştilor, el a mai fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, conducere fără permis şi constituire de grup infracțional organizat.

Potrivit poliţiei, omul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi, de asemenea, numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din noiembrie 2018.

Individul a fost reţinut şi urmează să ajungă şi în fata judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO