Un cuplu și-a ucis bona, după care i-a dat foc în curte. Credeau că e manipulată prin magie neagră

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Bona ucisa
Facebook/Sophie Lionnet

Un cuplu francez și-a ucis bona, în vârstă de 21 de ani, după care cei doi au dat foc trupului în grădina locuinței din sud-vestul Londrei. Când pompierii au venit, le-au spus că rămășițele erau, de fapt, de la o oaie pe care au cumpărat-o din piață.

Sabrina Kouider, în vârstă de 35 de ani, și Quissem Medouni, în vârstă de 40 de ani, ar fi torturat și ucis o tânără de 21 de ani. După aceea, cei doi i-au dat foc în curte. Vecinii au sunat la poliție, după ce ar fi auzit niște „sunete ciudate”. Mai mult, pe aceștia i-a alertat „mirosul neobișnuit” care venea dinspre grădina celor doi, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Când pompierii au venit să stingă focul, au găsit rămășițele tinerei, însă Quissem Medouni a insistat că erau doar rămășițe de la o carcasă de oaie.

„Acuzații au putut ascunde ce-au făcut, dar n-au putut ascunde fumul. Era un foc de tabără, cât și un grătar pe care se afla niște carne de pui. Ai fi crezut că este suficient ca să mascheze mirosul. Pompierii au fost îngrijorați din cauza focului de tabără și au decis să îl stingă ei. Medouni a spus că o poate face el, dar pompierii au insistat că e datoria lor să se ocupe. După ce au terminat, pompierii s-au uitat printre resturi, să se asigure că focul a fost stins complet, când au început să observe rămășițele Sophiei. Medouni a fost întrebat ce se afla acolo și a spus că este o oaie pe care o cumpăraseră de la Piața Wimbledon”, a spus procurorul Richard Horwell.

Potrivit anchetatorilor, bona franceză a fost torturată de șefa ei și de iubitul acesteia. Un martor a declarat, sub protecția anonimatului, că ar fi auzit-o pe aceasta țipând din baie, în timp ce acuzații i-ar fi strigat să respire.

Mai mult, tânăra ar fi fost bătută și înfometată, iar cei doi au filmat-o în timpul celor opt ore și jumătate cât au interogat-o. Șefa sa, Sabrina Kouider credea că tânăra ar fi plănuit, alături de o altă persoană, să îi ucidă familia.

Potrivit anchetatorilor, femeia era obsedată de un membru fondator al formației Boyzone, cu care a avut o relație de scurtă durată, și pe care l-a acuzat de pedofilie. Astfel, femeia de 35 de ani credea că tânăra bonă era „controlată” de bărbat prin „magie neagră”.

„Medouni era tot mai furios și violent cu Sophie, încercând să obțină informații de la ea. Voiau să o facă să mărturisească, dar nu este clar ce voiau să afle de la ea. Atmosfera era una de intimidare. Tânăra a fost amenințată cu violul, volența și privarea de libertate. Kouider nu voia să afle adevărul, era interesată de ceea ce voia să audă. Nu este clar ce urmăreau cei doi”, a mai spus anchetatorul.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO