Un cunoscut rapper britanic a fost înjunghiat mortal pe străzile din Londra

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Accident
iStock

Rapperul Incognito, membrul formației Moscow 17, a fost înjunghiat mortal în sudul Londrei. Alte două persoane au fost rănite în același incident.

Artistul, în vârstă de 23 de ani, este o figură cunoscută a scenei muzicale trap underground din capitala Marii Britanii. Este al doilea membru al grupului Moscow 17, asasinat. În luna mai, Ainsworth Barton de 17 ani a fost împușcat mortal.

Poliția a declarat că tratează incidentul drept "o reglare de conturi între bande rivale" și a deschis o anchetă.

Doi tineri, în vârstă de 18 și 19 ani, au ajuns în custodia poliției, fiind suspectați că ar avea legătură cu crima. Incidentul a avut loc miercuri în jurul orei 19.20.

“Una dintre victime a fost declarată moartă la fața locului", a afirmat Poliția Metropolitană, "iar alte două persoane, în vârstă de 16 și 31 de ani, au fost transportate la spital cu leziuni care nu le amenință viața".

Grupul muzical Moscow 17 a scris, pe Twitter, un mesaj în care confirmă decesul artistului.

"Este o mare pierdere pentru noi. Toate gândurile noastre și rugăciunile se îndreaptă către Incognito și familia sa îndurerată".

Și primarul Londrei Sadiq Khan a transmis un mesaj de condoleanțe, pe Twitter: "Gândurile mele merg către victima incidentului din Southwark."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO