Un crocodil gigant a ucis o fetiță chiar sub ochii prietenilor. Animalul, omorât cu o suliță

Ultima actualizare: 16-10-2021 08:48
Un băiețel de 6 ani se zbate între viață și moarte după ce s-a luptat 10 minute cu un crocodil
Getty

Un crocodil masiv a atacat și a mâncat o fetiță de 8 ani, în timp ce aceasta se scălda în râu cu prietenii, în Indonezia.

Potrivit Newsweek, atacul s-a produs când fata, pe nume Suci Ramadhani, se scălda în râu împreună cu prietenii ei. Oficialii au declarat pentru The Star că fata a fost atacată de crocodil în districtul Teluk Kayeli din insula Buru.

Korpos Rahmad Namlea, un oficial din echipa de căutare și salvare a orașului Ambon, a declarat pentru The Star că prietenii tinerei fete au văzut cum s-a produs atacul și că au fost complet șocați.

Localnicii au ajuns rapid la fața locului și au reușit să ucidă crocodilul imens cu o suliță, în timp ce capul tinerei fete era vizibil în gura animalului. Namlea a mai precizat, însă, că atunci când au tăiat crocodilul, rămășițele fetei nu erau înăuntru.

Rămășițele ei au fost descoperite ulterior: "Se știe că râul este infestat cu crocodili de apă sărată", a declarat Namlea pentru The Star. "Cel puțin două atacuri ale crocodililor au avut loc în ultimii 10 ani."

Atacuri ca acestea sunt mai frecvente atunci când oamenii sunt în locuri cu populații mari de crocodili. Aceștia sunt cunoscuți drept „prădători oportuniști”, deoarece sunt capabili să se strecoare sub suprafața apei și să aștepte până când prada nu este atentă la atac.

Spre deosebire de ruda lor apropiată, aligatorul, crocodilii sunt mai predispuși să atace oamenii, chiar și neprovocați. De asemenea, ele sunt, în medie, mai mari decât aligatorii.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO