Un client din Marea Britanie sustine ca gasit un vierme in mancarea comandata de la un fast-food. Reactia restaurantului

Ultima actualizare: 07-09-2015 00:03
pui kfc

Un barbat din Marea Britanie a avut parte de o experienta neplacut in timp ce lua pranzul la un restaurant fast-food.

Wayne Mitchell, un barbat de 44 de ani din Marea Britanie, a avut o surpriza neplacuta atunci cand si-a comandat mancare la pachet de la un restaurant fast-food KFC. Acesta sustine ca a gasit un vierme sau ceva ce seamana cu un vierme in aripile picante pe care le-a comandat.

Asa ca Wayne s-a dus la restaurantul de unde le-a cumparat pentru a le cere explicatii. Acesta a facut si poze cu telefonul mobile pentru le arata angajatilor de la KFC ce a gasit in mancare.

Barbatul sustine ca atunci cand a muscat din bucata de pui, ceva dubios a cazut din carne. Cand s-a uitat mai aproape, acestuia i s-a parut ca arata ca un vierme mort care a cazut din crusta crocanta.

Incidentul s-a intamplat in urma cu o luna: barbatul a trimis inapoi mancarea, impreuna cu presuspul vierme gasit in carne, iar cei de la restaurant l-au asigurat ca va primi un raspuns in scurt timp. Insa, nici dupa o atata timp, nu a primit un raspuns.

"Mi-au zis ca vor examina si vor face teste pentru a afla daca este intr-adevar un vierme sau nu. Dar nu mi-au raspuns si cand i-am contactat din nou mi-au spus ca este prea tarziu, ca a fost alterata carnera si testul nu va fi concludent. Este o rusine, asta i se putea intampla oricui. Va dati seama daca gustau copiii mei din bucata aia?" a spus Wayne pentru Mirror.

Intre timp, cei de la KFc au oferit o declaratie, in care si-au cerut scuze pentru incident si neplacerile cauzate clientului si ca vor investiga amanuntit ce s-a intamplat. "Ne cerem scuze pentru situatia prin care a trecut Wayne. A fost o lipsa de comunicare intre departamentele noastre. Investigam ce s-a intamplat si am priotizat acest incident ca extrem de important".

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO