Un cioban pierde 400 de lei la pacanele si sare sa-l bata pe proprietarul magazinului. VIDEO

29-10-2012 19:08


Rafuiala de pomina intr-un magazin satesc, din Salaj. Un cioban, care a castigat 400 de lei la niste jocuri de noroc automate, a facut greseala sa-i puna din nou in aparat. Si i-a pierdut imediat, asa ca de furie, a sarit sa-l bata pe proprietar.

Totul incepe ardeleneste, calm si calculat, in comuna Ileanda: dandu-si palaria pe ceafa, ciobanul nostru a pus la bataie cateva zeci de lei intr-un aparat de la magazinul satesc si tot tragind de manete si apasind pe butoane, a castigat 400 de lei.

Dornic de castig, si-a mai incercat norocul inca o data, dar evident ca a pierdut toti banii.

Ca intr-o scena din Stan si Bran, baciul i-a cerut socoteala proprietarului de magazin, apoi a luat cate un scaun din magazin si l-a aruncat, vijelios, spre inamic, doar-doar cineva o sa-i dea banii inapoi.

La un moment dat, a azvarlit si cu o galeata de apa, ca sa se racoreasca, apoi l-a prins pe jupan intr-un colt si l-a luat la pumni. L-a tot lovit cu sete, pana ce un prieten a intervenit sa linisteasca atmosfera.

Dar incaierarea a continuat, victima a scapat de citeva ori, s-a mai ferit pe dupa vitrinele si frigiderele din magazin, si tot n-a avut scapare.

Dupa ce a incasat-o voiniceste, omul a scapat doar la venirea politiei.

Pe langa paguba la jocurile de noroc, ciobanul naiv o sa plateasca acum si o amenda.

VIDEO PROTVPLUS.RO