Un caine a fost impuscat mortal in Arges, iar stapanii dau vina pe vecinul lor. "S-a eschivat pe undeva, prin niste craci"

Ultima actualizare: 09-07-2017 06:57

Incident grav in comuna Mihaesti, din Arges. O familie si-a gasit cainele impuscat mortal si acuza un vecin ca ar fi comis oroarea.

In timp ce barbatul respectiv sustine ca nu are niciun amestec in aceasta poveste, cazul a ajuns si in atentia politistilor.

Pentru o asemenea fapta, pedeapsa poate fi inclusiv una cu inchisoarea.

Charlie a fost gasit intr-o balta de sange, dupa ce stapanii lui au auzit focuri de arma, dinspre zona in care adapostesc animalele.

Cosmin Carnaru, stapan caine: "M-am intalnit cu domnul Goe de la noi din sat care detine arma de foc. Cred ca il deranja mult ca el venea sa vaneze pe acolo si nelasandu-i sa vaneze in partea asta pentru ca detinem animale, normal ca animalele se trag unde nu e pericol."

Constantin Carnaru, tatal lui Cosmin: "Bum si inca o data bum, amm strigat: blocheaza-l, blocheaza-l; s-a eschivat pe undeva prin niste craci."

Oamenii sustin ca nu este prima data cand suspectul ar trage cu arma in apropierea casei lor.

Maria Carnaru, mama lui Cosmin: "Au fost neumarate nopti cand se tragea de se zguduia grajdul cu animale."
Vecinul cu pricina spune insa ca este nevinovat.

Ilinca Mihai, suspect: "Eu m-am intalnit cu masina respectiva eu treceam, el venea."

Reporter: "Ati auzit macar impuscaturile?"

Ilinca Mihai, suspect: "Nu, doamna, nu, nu stiu nimic eu."

In urma autopsiei, medicii veterinari au gasit in corpul cainelui un obiect suspect din cupru.

Doctor Mihaela Musat, sef laborator DSVSA Arges: "A fost prezentat spre examinare un cadavru de caine, mascul, rasa metis, in vederea expertizarii si punerii diagnosticului pentru cauza decesului."

Pe fir au intrat si politistii.

Agent Andreea Insuratelu, purtator de cuvant IPJ Arges: "In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de uz de arma fara drept si uciderea unui animal cu intentie."

Daca va fi identificat, vinovatul risca pana la 3 ani de inchisoare.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO