Un bucătar canibal a gătit 2 persoane şi a transmis LIVE pe Facebook

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Canibalism Riga
youtube.com

Polițiștii letoni investighează un incident bizar în care un artist, în vârstă de 33 de ani, a prezentat un spectacol în care a promovat acte de canibalism.

Un spectacol mai puțin obișnuit, transmis live pe Facebook, al artistului leton Arturs Bērziņš, i-a scandalizat pe internauți.
Poliția din Riga a primit numeroase plângeri, în acest sens, publicul plângându-se că materialul era dezgustător, potrivit The Sun.

Spectacolul controversat a fost găzduit de un muzeu celebru din Riga, pe 6 martie, unde, artistul Arturs Bērziņš, îmbrăcat într-un costum specific criminaliștilor, a tăiat bucățele de carne de pe spatele a doi voluntari, le-a prăjit în ulei, iar apoi i-a obligat pe cei doi să guste.

În ciuda numeroaselor plângeri, polițiștii din țara baltică au declarat că materialul video nu contravine niciunei legi în vigoare.

Spectacolul „Escatologie” explorează ce s-ar întâmpla cu omenirea dacă stocurile alimentare globale s-ar diminua. În viziunea artistului leton, dacă un asemenea scenariu s-ar adeveri, oamenii vor recurge la canibalism pentru a supraviețui.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO