Un bebeluș din Satu Mare a murit în condiții neclare. Ce au descoperit medicii pe corpul copilului

29-12-2020 17:36


Moarte suspectă în Satu Mare. Un bebeluș de doar o lună a murit în condiții încă neclare.

Părinții au sunat la 112 când au văzut că pruncul nu mai respiră, iar la scurt timp echipajele au sosit la fața locului. Salvatorii au anunțat, la rândul lor, Poliția, după ce au observat unele detalii stranii.

Băiețelul în vârstă de o lună a fost găsit în stop cardio-respirator, iar părinții au intrat în panică atunci când au văzut că nu mai respiră.

Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Satu Mare a ajuns la scurt timp la fața locului și a început manevrele de resuscitare. Totul a fost în zadar, deși zeci de minute au încercat să-l readucă la viață pe bebeluș. În tot acest timp, medicii au văzut și câteva detalii suspecte. Pruncul avea urme de sânge pe față, motiv pentru care doctorii au anunțat imediat și Poliția.

În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem, pentru moarte suspectă. În urma autopsiei, oamenii legii vor afla de la medicul legist în ce împrejurări a murit cel mic. Deși este luată în calcul și ipoteza unor afecțiuni medicale, inclusiv o pneumonie severă, necropsia va stabili cu precizie cauza morții.


VIDEO PROTVPLUS.RO