Un bebeluș a murit în chinuri, după ce tatăl său l-a aruncat în cada cu apă fierbinte

09-10-2019 16:05

politie jacksonville

Un bebeluș de 13 luni a murit în chinuri, după ce tatăl său l-a băgat în apa fierbinte din cadă. Tragedia s-a petrecut în orașul american Jacksonville, în luna decembrie 2018.

Poliția chemată la fața locului a găsit fetița zvârcolindu-se în chinuri, cu pielea jupuită. Oamenii legii au declarat că bebelușul a suferit arsuri pe două treimi din corp. După două zile de chinuri, fetița de doar un an și o lună a murit la spital, la două zile după Crăciun, scrie Daily Mail

Anchetatorii au descoperit că temperatura apei din cadă era de 67 de grade Celsius. Victima nu a prezentat alte urme de violență pe corp, semn că tatăl său a băgat-o direct în apă, mai degrabă decât să o țină sub dușul fierbinte.

Luni, bărbatul de 21 de ani a fost condamnat la închisoare pentru 30 de ani, după ce și-a recunoscut crima. Tânărul se mai afla în atenția poliției și pentru alte agresiuni, printre care atac armat și pentru agresiuni asupra surorii sale.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentrau a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV penatru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO