Un bebeluș a fost găsit mort într-o fântână, după ce a fost răpit de o maimuță

02-04-2018 21:36


bebelus smuls de o maimuta

Un nou-născut a fost găsit fără viață într-o fântână, după ce a fost smuls din pătuț de către o maimuță. Incidentul s-a petrecut, vineri, într-un sat din estul Indiei.

Mama bebelușului a declarat, potrivit Daily Mail, că a fost martoră la acest incident, însă totul s-a petrecut brusc și nu a avut timp să reacționeze.

“Mama victimei a a văzut cum maimuța s-a năpustit asupra copilului și l-a smuls din pătuț, însă nu a reacționat la timp, fiind șocată de incident.

Am lansat o acțiune de căutare și am fost ajutați de numeroși voluntari, însă, pentru copil nu s-a mai putut face nimic”, au declarat oamenii legii.

Bebelușul de doar două săptămâni a fost găsit fără viață, de un vacin, într-o fântână dintr-un sat din apropiere. Autoritățile sunt de părere că animalul l-ar fi putut scăpat pe bebeluș în apă.

Rapoartele mass-media au subliniat că maimuțele au devenit o problemă din ce în ce mai serioasă în zona unde s-a petrecut tragedia.

În luna martie a anului trecut, școlile au fost închise în regiunea Odisha's Kendrapada tocmai din cauza acestor atacuri neobișnuite.


În aceeași lună, un angajat guvernamental a murit din cauza unor răni provocate de atacurile animalelor, iar autoritățile au decis să ia măsuri.

Pe de altă parte, activiștii pentru protecția animalelor susțin că astfel de incidente sunt rezultatul acțiunilor dăunătoare ale omului asupra mediului înconjurător.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO