Un batran si-a ucis sotia si nepotii cu salbaticie si a primit doua condamnari pe viata. Ce a facut apoi in celula sa

Ultima actualizare: 07-01-2017 07:11
John Walsh criminal australia

Un detinut in varsta de 77 de ani din Australia a marcat intr-un mod macabru trecerea in noul an.

John Walsh, condamnat la inchisoare pentru o tripla crima, si-a ucis colegul de celula, Frank Townsend, mai tanar decat el cu 6 ani, cu un prajitor de paine sau, potrivit altor surse, un sandwich-maker. Unul dintre gardienii penitenciarului pentru detinuti varstnici din Sydney a fost alertat de zgomot si cand a deschis usa celulei a vazut cum Townsend este lovit cu salbaticie. Barbatul a murit la spital. Conducerea inchisorii spune ca intre cei doi nu mai existase pana atunci niciun conflict.

Walsh se bucura de un renume sinistru dupa ce in iunie 2008 si-a ucis sotia si cei doi nepoti si si-a ranit grav fiica intr-un masacru care a ingrozit Australia. Barbatul avea grija de cei doi copii ai fiicei sale, de profesie ofiter de politie, care lucra intr-o tura de noapte. A inceput prin a-si lovi sotia in cap cu un ciocan pe care l-a botezat “Fred”, dupa cum le-a relatat el insusi politistilor. Apoi si-a dus nepoata in baie, a inecat-o in cada si a pus cadavrul copilei in pat. In final, si-a atacat nepotul, tot cu ciocanul, l-a bagat in cada si l-a inecat si l-a pus si pe el in pat. A inecat si cainele, l-a pus intr-o folie de plastic si l-a pus in pat.

Cand fiica sa s-a intors acasa, Walsh a asteptat-o cu un topor in mana si a lovit-o in cap. “Fac asta pentru ca te iubesc”, i-a spus batranul, in timp ce o lovea. “Cand termin cu voi toti, am sa il ucid si pe fostul tau sot. E mai bine asa pentru toata lumea”. Femeia a reusit sa scape si sa strige dupa ajutor. Walsh a fugit, dar a fost arestat o zi mai tarziu si a primit doua condamnari cu inchisoarea pe viata.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO